Werken en leren

Iedere dag bieden onze medewerkers de veilige basis waar kinderen kunnen spelen, ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen. Ons personeel maakt onze kwaliteit! De Kleine Wereld is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Houd hiervoor het actuele vacatureaanbod in de gaten.

Actuele vacatures

Kijk op onze vacaturepagina voor meer informatie. Je kunt uiteraard altijd een open sollicitatie richten aan administratie@dekleinewereld.org.

Stages

De Kleine Wereld is een door het Calibris erkend leerbedrijf en biedt ieder jaar stageplaatsen aan voor verschillende opleidingen, zowel in Berkel-Enschot, in Mierlo en in Rijen. Zo hebben we plaatsen voor studenten PW3, PW4, helpende zorg en welzijn, pedagogiek en PMK. Ook zijn er mogelijkheden tot maatschappelijke stages. Stagiaires krijgen binnen De Kleine Wereld alle ruimte en mogelijkheden om competenties te versterken en ervaring op te doen. Je wordt hierin begeleid door ervaren praktijkbegeleiders. Heb je interesse, stuur dan je CV en motivatiebrief naar stage@dekleinewereld.org of ga bij jouw opleiding na welke contacten er al zijn met De Kleine Wereld.

Ontdek en ontmoet onze bijzondere Kleine Wereld!


Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een inspirerende rondleiding!


Bel 013-2056010 of mail naar planning@dekleinewereld.org