Informatie en inschrijven

U kunt zich snel en makkelijk inschrijven voor kinderopvang bij De Kleine Wereld door het inschrijfformulier onderaan de pagina bij "downloads" in te vullen en op te sturen. Wilt u graag meer informatie over een locatie, vraag dan een rondleiding of informatiepakket aan.

Rondleiding

Wij laten ouders en verzorgers graag persoonlijk kennismaken met de eigenheid van De Kleine Wereld. De beste manier om een indruk op te doen van het kindcentrum van uw interesse, is het aanvragen van een rondleiding. De vestigingsmanager of locatieleidster kan u alles vertellen over de locatie en werkwijze. Sfeer proeven en een goede eerste indruk zijn voor veel ouders vaak erg belangrijk bij de keuze van opvang voor een kind. Voor een rondleiding kunt u direct contact opnemen met de vestiging van uw keuze:

Informatiepakket aanvragen

Naast de informatie op de website, kunt u ook een informatiepakket over de voorziening van uw voorkeur aanvragen. Hierin vindt u een informatieblad met (praktische) informatie over de locatie, onze opvangvormen, tarieven en een inschrijfformulier. Wilt u graag een informatiepakket aanvragen? Bel dan naar De Kleine Wereld via telefoonnummer 013 20 56 010 of per mail planning@dekleinewereld.org  

Inschrijven

U kunt uw kind inschrijven voor kinderopvang bij De Kleine Wereld door onderstaand inschrijfformulier per post naar De Kleine Wereld te verzenden.

De Kleine Wereld
T.a.v. afdeling planning en plaatsing
Postbus 50
5056 HB Berkel-Enschot


Downloads

Ontdek en ontmoet onze bijzondere Kleine Wereld!


Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een inspirerende rondleiding!


Bel 013-2056010 of mail naar planning@dekleinewereld.org