Tarieven

De Kleine Wereld streeft ernaar zo laag mogelijke tarieven in rekening te brengen, die aansluiten bij de kwaliteit van de opvang die De Kleine Wereld beoogt te bieden. Rendementen investeren wij in de kwaliteit van onze voorzieningen en dienstverlening, denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van (spel)materialen, het onderhoud van de gebouwen en uitbreiding van het activiteitenaanbod.

Proefberekening

Onderaan de pagina kunt u onze tarieven per vestiging downloaden. Hierin vindt u de brutobedragen. Wat u netto betaalt, hangt onder andere af van uw inkomen, de daaraan gekoppelde kinderopvangtoeslag en het aantal dagen dat u kinderopvang wenst af te nemen. Wilt u weten wat kinderopvang in uw situatie kost, maak dan een proefberekening op www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen

All-in tarieven

De tarieven dagopvang en BSO van De Kleine Wereld zijn all-in. Dit betekent dat u geen extra kosten betaalt voor luiers, verzorgingsproducten, drinken, maaltijden, vervoer of uitstapjes. Alleen bij de peuterspeelzaal wordt gevraagd eigen fruit en luiers mee te nemen.

Downloads

Tarieven 2016

Ontdek en ontmoet onze bijzondere Kleine Wereld!


Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een inspirerende rondleiding!


Bel 013-2056010 of mail naar planning@dekleinewereld.org