Onze locaties

De Kleine Wereld is een groeiende, middelgrote organisatie, met kindcentra in Berkel-Enschot, Mierlo en Rijen. Wij kiezen ervoor onze locaties relatief kleinschalig te houden, zodat een persoonlijke benadering en aandacht voor u en uw kind altijd voorop blijft staan. Onze locaties zijn gehuisvest op unieke locaties en hebben een dorps karakter. Zij hebben ieder hun eigen kleur en identiteit. Dit doen wij door een lichte, frisse en ruime inrichting. Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende locaties. Klik op de locatienaam voor meer informatie. De contactgegevens van alle locaties vindt u hier.

 

Berkel-Enschot

In Berkel-Enschot vindt u verschillende kindcentra: 3 kinderdagverblijven, 3 BSO-locaties en 1 peuterspeelzaal. In oktober 2013 is hier ook ons nieuwe kindcentrum "De Speelwereld" geopend, samen onder één dak met basisschool St. Caecilia. Klik hieronder op de locatienaam voor meer informatie. Bekijk ook eens onze facebookpagina. Op 1 oktober 2017 zal ons nieuwe KDV De Koningswereld haar deuren openen.

Mierlo: Kindcentrum De Wonderwereld

In Mierlo vindt u Kindcentrum De Wonderwereld. De Wonderwereld is onderdeel van Kindcentrum Puur Sang. Een prachtige en ruim opgezette locatie, onder één dak met basisschool St. Lucia. Uniek aan deze locatie zijn de grote centrale speelhal waar alle groepen op aansluiten, de fijne buitenruimte per groep en het gezellige kinder-kookcafé. Kindcentrum de Wonderwereld biedt kinderdagopvang (0-4 jaar), BSO (4-6 jaar) en TOP-BSO (7-13 jaar) aan. Bekijk ook eens onze facebookpagina.

De Peuterwereld

De Wonderwereld biedt de unieke mogelijkheid om dagdelen speciaal voor peuters (2-4 jaar) af te nemen tegen een scherp tarief, de Peuterwereld. Op deze manier profiteert u van alle voordelen van kinderopvang, zoals kinderopvangtoeslag, en bezorgen wij uw kind een leuke en uitdagende ochtend of middag. Een perfecte voorbereiding op de basisschool!

Rijen: Kindcentrum De Vliegwereld

In Rijen is sinds augustus 2015 het nieuwe Kindcentrum De Vliegwereld geopend. Samen met basisschool De Kring heten wij Kindcentrum Rijen. De Kleine Wereld heeft een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en BSO in Kindcentrum Rijen. Meer informatie vindt u ook op www.kindcentrumrijen.nl en op www.facebook.com/devliegwereld.

 

De Kleine Wereld is ook te vinden op kinderdagverblijf-info.nl

 

Ontdek en ontmoet onze bijzondere Kleine Wereld!


Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een inspirerende rondleiding!


Bel 013-2056010 of mail naar planning@dekleinewereld.org