Vakantieopvang 4-12

Ook in de schoolvakanties is een aantal van onze BSO-locaties geopend voor kinderen van 4 tot 12 jaar, zowel in Mierlo als in Berkel-Enschot. De kinderen kunnen dan de hele dag op de BSO terecht voor speciale leuke, zomerse activiteiten, binnen en buiten. Vakantie op de BSO, voelt dan ook echt als vakantie! Tijdens vakanties werken we met weekthema's, zoals Landen,  sporten of eten, die als rode draad door het programma heen lopen. Rondom het thema worden allerlei gezellige activiteiten en uitstapjes georganiseerd. Kinderen en ouders ontvangen voorafgaand aan de vakantie een zomerboekje met het activiteitenprogramma.


Voor het afnemen van vakantiedagen heeft u verschillende mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een vast aantal vakantiedagen opnemen in uw opvangcontract of losse vakantiedagen afnemen. Bekijk hiervoor het dienstenaanbod van de locatie van uw interesse bij opvangvormen.


Tijdens de vakanties worden BSO-basisgroepen en locaties samengevoegd, omdat er vaak wat minder kinderen aanwezig zijn. In Berkel-Enschot is BSO de Speelwereld basislocatie voor de vakantieopvang.

Ontdek en ontmoet onze bijzondere Kleine Wereld!


Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een inspirerende rondleiding!


Bel 013-2056010 of mail naar planning@dekleinewereld.org