Open dag De Wonderwereld Kindcentrum PuurSang 20 maart 2016

Op zondag 20 maart tussen 11.00 uur en 13.00 uur is het open dag op De Wonderwereld (onderdeel van Kindcentrum PuurSang). U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in ons Kindcentrum. 

Bij de Wonderwereld is er van alles te beleven. Er worden mini workshops gegeven waar zowel ouders als kinderen aan deel kunnen nemen.

 

Bewegen met muziek, baby gebaren, ouder& kind gym, blote voeten pad, interactief voorlezen, bakken in het kookatelier, deelnemen in het biercafé.

(Taerten Huys, Uni Animo, Gebaren taal Nederland, Biercafé)

Verder zijn er verschillende bedrijven aanwezig waar u informatie kan halen over groei, opvoeding, andere ondersteuning.

(Praktijk Boff, consultatiebureau, EHBO Mierlo, Fysio Mierlo, To get here)

 

Er is gelegenheid om zelf rond te kijken, maar ook kan u een rondleiding krijgen zodat er specifieke uitleg gegeven wordt. Mocht u zondag niet aanwezig kunnen zijn maar toch graag een rondleiding willen hebben kan dat ook. Bel 0492-667047 om een afspraak te maken.

 

Op de scholen zijn er diverse techniek items om aan deel te nemen er zijn tentoonstellingen en er zijn tractoren.

Bij de locatie aan de Haver staat vanaf 10.00u een techniektruck met virtual reality spel. Ben er op tijd bij, dit mag je niet missen.

Een greep vanuit de techniekmanifistatie op de scholen Puur Sang: activiteiten met klokken, activiteiten met foto’s en video’s, luchtdrukproefjes, 3D printer, rollerbak, vliegtuigjes, Wall of Frame, virtual reality brillen alle draait om de trein. Bij de peuterspeelzaal is een ballonnenclown, kunstwerk met playmais, kralen rijgen.

 

 Klik hier voor het volledige programma. Graag tot dan! 

 

Open Dag Miero 20 Maart

 

Ontdek en ontmoet onze bijzondere Kleine Wereld!


Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een inspirerende rondleiding!


Bel 013-2056010 of mail naar planning@dekleinewereld.org