DeToverwereld_Header.jpg

Welkom bij BSO De Toverwereld!

lobke

Aangenaam kennis maken!

“Onze BSO-kinderen hebben een rijke fantasie. Ze zijn creatief, houden van toneelstukjes en drama en bedenken vaak hun eigen spel. Op school leren ze zichzelf te presenteren. Hun zelfvertrouwen groeit met grote sprongen. We sluiten daar graag op aan met onze activiteiten. Kom onze eigen BSO-ruimtes gerust eens bekijken. We geven je een rondleiding en vertellen je graag alles over onze BSO!"

Lobke Schoonus

Vestigingsmanager kindcentrum De Toverwereld

Rondleiding aanvragen


Net als thuis

Binnendoor vanuit basisschool Rennevoirt of vanuit basisschool Berkeloo met onze eigen bus naar de BSO. Een tussendoortje en wat drinken, net als thuis. En dan is het tijd om te kiezen uit de allerleukste activiteiten. Poeh, dat is nog best moeilijk!  

Samen chillen

Gezellig kletsen in de meidenruimte of even chillen in de stoere jongens kamer. Of liever naar de gymzaal om te klimmen en klauteren met onze beweegspecialist. Er is voor ieder wat wils. Alle activiteiten worden begeleid, dat geeft rust en overzicht.

Ontdek jezelf

Optreden op het buitenpodium of je eigen creatie knutselen zonder voorbeeld. De activiteiten voor onze speurneuzen (4 jaar), onderzoekers (5 jaar), schatzoeker (6-7,5 jaar), pioniers (7,5-8 jaar) en avonturiers (9-12 jaar) sluiten aan bij de interesse van kinderen.

Inschrijven

Goed gevoel gekregen bij BSO De Toverwereld? We kijken uit naar de inschrijving van jouw kind!

DIRECT INSCHRIJVEN


Opvang op maat

Zodra jouw kind naar de basisschool gaat, kun je terecht bij de BSO. Wil je graag opvang vóór schooltijd, na schooltijd of allebei? De BSO is open aansluitend op de schooltijden. Op vakantie- en studiedagen kun je de hele dag bij ons terecht.

Kies het BSO-pakket dat het beste bij jouw ritme past. Kies voor een totaalpakket van 52 weken of bepaal zelf hoeveel vakantiedagen je nodig hebt. Bespreek jouw wensen met de vestigingsmanager.

> Dienstenaanbod

TW_BSO_bellen.jpg
Tarieven 2021
Afname
Bruto uurtarief
Naschoolse opvang (52 weken)
€ 7,42
Voorschoolse opvang (52 weken)
€ 7,42
Naschoolse opvang (40 weken)
€ 7,97
Voorschoolse opvang (40 weken)
€ 7,97
Vakantieopvang
€ 8,01
Flexibele opvang
€ 8,25


Ruilregeling
Heb je een keer opvang nodig op een andere dag? Of een extra dag? Dat kan! Je mag opvangdagen namelijk ruilen. Dagen waarop je kind niet naar de BSO komt blijven een jaar lang geldig, zodat je die op een andere dag kunt inzetten. Vraag naar de mogelijkheden bij de vestigingsmanager.

Kinderopvangtoeslag
Wellicht heb je recht op kinderopvangtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de kosten voor kinderopvang. Vraag de toeslag op tijd aan. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

 

Bereken je netto kosten
Wil je weten wat de buitenschoolse opvang jou netto gaat kosten? Maak eenvoudig een proefberekening met onze rekenhulp.

Bereken de nettokosten


Onze pedagogisch medewerkers

Even voorstellen...

Activiteitenkalender

We laten graag zien welke activiteiten we ieder jaar voor de kinderen en ouders organiseren. Bekijk hier welke avonturen we (gaan) beleven.

Jaarkalender
TW_BSO_Spelnaspelen.jpg

Samen met ouders

We betrekken je graag bij de opvang van je kind. Daarom hebben we veel persoonlijk contact over hoe het met je kind gaat. We houden je op de hoogte via onze speciale ouderapp, met foto's en nieuws.

Onze oudercommissie behartigt de belangen van alle kinderen en ouders. Zij denken mee en geven advies over een aantal belangrijke onderwerpen, zoals veiligheid en pedagogisch beleid. Heb je vragen, tips of wil je graag deelnemen? Neem gerust contact op. 

E: OCspeelwereldbso@dekleinewereld.org

TW_BSO_hulpgebruiken.jpg

Inspectierapport GGD

Wij gaan met onze opvang alleen voor de beste kwaliteit. Om dat te beoordelen komt de GGD ieder jaar langs. In het GGD-rapport lees je alles over BSO De Toverwereld.

GGD inspectierapport
Landelijk register kinderopvang (LRK)

Het LRK-nummer heb je nodig voor je belastingaangifte. Ieder kinderdagverblijf en elke buitenschoolse opvang heeft een eigen nummer.

LRK-nummer BSO De Toverwereld: 143088919


Pedagogisch beleid

Wil jij weten waarom we doen wat we doen? En hoe we jouw kind zoveel mogelijk laten ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen? Lees dan ons pedagogisch beleidsplan.

Pedagogisch beleidsplan
TW_BSO_verhaalvertellen.jpg

BSO De Toverwereld Buitenschoolse opvang

Locatie
Antonie van Dijcklaan 1
5056 CP Berkel-Enschot
T: 013 - 533 69 56

Openingstijden
Van maandag tot en met vrijdag, van 07.00-19.00 uur, aansluitend op de schooltijden. Je kunt je kind gedurende deze tijden brengen en halen, afhankelijk van de gekozen opvangvorm.

Kom onze BSO-ruimtes gerust een keer bekijken en ontmoet onze pedagogisch medewerkers. We geven je graag een rondleiding.

Rondleiding aanvragen

Onze samenwerkingspartners