DeSpeelwereld_KDV_Header.jpg

Welkom bij kinderdagverblijf De Speelwereld!

lobke

Aangenaam kennis maken!

"Ouders vinden het heel fijn dat we in hetzelfde pand zitten als de St. Caecilia school. Als de kinderen dan naar de grote school mogen, voelt het al snel vertrouwd en weten zij hun weg snel te vinden." Kom je een kijkje nemen bij onze Otjes, Ibbeltjes, Floddertjes en Abeltjes? Wij geven je graag een rondleiding!

Lobke Schoonus

Vestigingsmanager Kindcentrum De Speelwereld

Rondleiding aanvragen


Lekker bewegen

We gaan graag en vaak met de kinderen naar buiten. De peuters wandelen vandaag samen naar de landwinkel om zelf groente en fruit te halen. Wat kunnen we daar allemaal voor lekkers vinden?  De dreumesen zijn volgende keer aan de beurt, zij doen nu mee aan de dreumesdans in de speelhal. Swingen maar!

Ontdek het maar!

Slagroom voelen, proeven en ruiken. Rollen en gooien met een gekke bal met voelsprietjes. Met een bakkersmuts op net doen alsof we een grote taart bakken. Baby’s, dreumesen en peuters zijn op ontdekkingsreis. We laten ze zoveel mogelijk zelf proberen. Dat stimuleert hun fantasie en zelfvertrouwen.

Baby- en peutergroepen

Met de dreumesen lezen we rustig een boekje in de snoezelhoek, terwijl de allerkleinsten een dutje doen. De peuters zijn aan het werk in kleine groepjes. Ze bouwen een kunstwerk van magneetjes, spelen in de poppenhoek en aan tafel leggen ze een puzzel. Onze materialen en activiteiten sluiten aan bij de leeftijd van ieder kind.

Inschrijven

We gaan graag samen met jouw kind op ontdekkingsreis bij kinderdagverblijf De Speelwereld. Schrijf je kind eenvoudig in via dit formulier!

DIRECT INSCHRIJVEN


Opvang op maat


Breng je jouw kind 1, 2, 3 of meer dagen naar de opvang? Wil je graag hele of halve dagen? Heb je flexibele opvang nodig?

Kies het kinderopvangpakket dat bij jouw ritme en persoonlijke situatie past. Bespreek je wensen met de vestigingsmanager. Samen komen we tot een aanbod waar jij en je kind je goed bij voelen.

> Dienstenaanbod

SW_KDV_etengevenbaby.jpg
Tarieven 2021
Afname
Bruto uurtarief
Dagopvang 11,5 uur
€ 8,46
Dagopvang 11 uur
€ 8,46
Dagopvang 10 uur
€ 8,57
Halve dagopvang 5,5 uur
€ 8,78
Verlengde opvang
€ 8,78
Dagopvang onderwijs
€ 8,78
Flexibele opvang
€ 9,04
Losse opvang
€ 9,04

Ruilregeling
Heb je een keer opvang nodig op een andere dag? Of een extra dag? Dat kan. Met onze unieke ruilregeling kun je eenvoudig opvangdagen ruilen. Komt je kind een keer niet, door bijvoorbeeld ziekte of vakantie, dan blijven die opvangdagen een jaar lang geldig om op een andere dag in te zetten. Vraag naar de mogelijkheden bij de vestigingsmanager.

Kinderopvangtoeslag
Wellicht heb je recht op kinderopvangtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de kosten voor kinderopvang. Vraag de toeslag op tijd aan. Kijk voor meer informatie over de website van de Belastingdienst .

Bereken je netto kosten
Wil je weten wat de kinderopvang jou netto gaat kosten? Maak eenvoudige een proefberekening met onze rekenhulp.

Bereken de nettokosten


Onze pedagogisch medewerkers

Even voorstellen...

Activiteitenkalender

We laten graag zien welke activiteiten we ieder jaar voor de kinderen en ouders organiseren.

Bekijk hier welke avonturen we (gaan) beleven.

Jaarkalender
SW_KDV_Voorlezen.jpg

Samen met ouders!

We betrekken je graag bij de opvang van je kind. Daarom hebben we veel persoonlijk contact over hoe het met je kind gaat. We houden je op de hoogte via onze speciale ouderapp, met foto's en nieuws.

Onze oudercommissie behartigt de belangen van alle kinderen en ouders. Zij denken mee en geven advies over een aantal belangrijke onderwerpen, zoals veiligheid en pedagogisch beleid. Heb je vragen, tips of wil je graag deelnemen? Neem gerust contact op. 

E: OCspeelwereldkdv@dekleinewereld.org

SW_KDV_Bolderkar.jpg

Inspectierapport GGD

Wij gaan met onze opvang alleen voor de beste kwaliteit. Om dat te komt komt de GGD ieder jaar langs. In het GGD-rapport lees je alles over kinderdagverblijf De Speelwereld.

GGD inspectierapport
Landelijk register kinderopvang (LRK)

Het LRK-nummer heb je nodig voor je belastingaangifte. Ieder kinderdagverblijf en elke buitenschoolse opvang heeft een eigen nummer.

LRK-nummer KDV De Speelwereld: 129364733


Pedagogisch beleid

Wil jij weten waarom we doen wat we doen? En hoe we jouw kind zoveel mogelijk laten ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen? Lees dan ons pedagogisch beleidsplan.

Pedagogisch beleidsplan
SW_KDV_Ballonnengooien.jpg

Kindcentrum De Speelwereld Kinderdagverblijf, Peuterwereld en Buitenschoolse opvang

Locatie
Schoolmeesterstraat 2a
5056 KK Berkel-Enschot
T: 013 211 90 61

Openingstijden
Van maandag tot en met vrijdag, van 07.00 uur tot 19.00 uur. Je kunt je kind gedurende de hele dag brengen en halen, afhankelijk van de gekozen opvangvorm.

Kom je gezellig een keer een kijkje nemen? We geven je graag een rondleiding. Je ontmoet onze medewerkers en proeft de huiselijke sfeer.

Rondleiding aanvragen
PandDeSpeelwereld.jpg
Kindcentrum De Speelwereld
Klik hier voor een routebeschrijving

Onze samenwerkingspartners