Homepag_Header_Koningswereld.jpg

Welkom bij kinderdagverblijf De Koningswereld!

Helmy.jpg"/

Aangenaam kennis maken!

“Een unieke locatie voor onze kinderdagopvang. Ons Koningsoord is een oud klooster en van binnen helemaal gemoderniseerd. Met de kinderen brengen we graag een bezoekje aan de inpandige muziekschool, het danspodium of de bibliotheek.” Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. We geven je graag een rondleiding!

Helmy van den Nouweland

Vestigingsmanager kinderopvang De Koningswereld

Rondleiding aanvragen


Op speurtocht

Stromende regen. We kunnen écht niet buiten spelen vandaag. Dus gaan we op speurtocht door het klooster. Met de lift naar de bibliotheek, dat is pas spannend! Om uit te rusten, lezen we gezellig een boekje in de bieb en daarna gaan we weer lekker blokken bouwen op de groep.

Dieren aaien

Boodschappen doen, in de wandelwagen of bolderkar. Lekker even een frisse neus halen. Daarna knuffelen met een bokje. Straks krijgen we een winkelcentrum en kinderboerderij naast het klooster. We hebben er nu al zin in!

Juweeltjes en Lakeien

De Juweeltjes (0-2 jaar) rollen, tijgeren en kruipen door de ruimte, op ontdekkingstocht! De Lakeien (2-4 jaar) zijn lekker aan het spelen in hun bouwhoek, leeshoek, keukenhoek of themahoek. Kinderen leren veel van leeftijdsgenootjes, daarom kiezen wij voor deze groepsindeling.

Inschrijven

Zie je die avonturen in het klooster wel zitten? Schrijf je kind dan in via dit online formulier!

DIRECT INSCHRIJVEN


Opvang op maat


Breng je jouw kind 1, 2, 3 of meer dagen naar de opvang? Wil je graag hele of halve dagen? Heb je flexibele opvang nodig?

Kies het kinderopvangpakket dat bij jouw ritme en persoonlijke situatie past. Bespreek je wensen met de vestigingsmanager. Samen komen we tot een aanbod waar jij en je kind je goed bij voelen.

> Dienstenaanbod

IMG_8980  Jolie en Jort (1)-koningswereld.jpg
Tarieven 2021
Afname
Bruto uurtarief
Dagopvang 11,5 uur
€ 8,46
Dagopvang 11 uur
€ 8,46
Dagopvang 10 uur
€ 8,57
Halve dagopvang 5,5 uur
€ 8,78
Verlengde opvang
€ 8,78
Dagopvang onderwijs
€ 8,78
Flexibele opvang
€ 9,04
Losse opvang
€ 9,04

Ruilregeling
Heb je een keer opvang nodig op een andere dag? Of een extra dag? Dat kan. Met onze unieke ruilregeling kun je eenvoudig opvangdagen ruilen. Komt je kind een keer niet, door bijvoorbeeld ziekte of vakantie, dan blijven die opvanguren een jaar lang geldig om op een andere dag in te zetten. Vraag naar de mogelijkheden bij de vestigingsmanager. 

Kinderopvangtoeslag
Wellicht heb je recht op kinderopvangtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de kosten voor kinderopvang. Vraag de toeslag op tijd aan. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst

Bereken je netto kosten
Wil je weten wat de kinderopvang jou netto gaat kosten? Maak eenvoudig een proefberekening met onze rekenhulp.

Bereken de nettokosten


Onze pedagogisch medewerkers

Even voorstellen...

Activiteitenkalender

We laten graag zien welke activiteiten we ieder jaar voor de kinderen en ouders organiseren. Bekijk hier welke avonturen we (gaan) beleven.

Jaarkalender
IMG_9030 Meis-koningswereld.jpg

Samen met ouders!

We betrekken je graag bij de opvang van je kind. Daarom hebben we veel persoonlijk contact over hoe het met je kind gaat. We houden je op de hoogte via onze speciale ouderapp, met foto's en nieuws.

Onze oudercommissie behartigt de belangen van alle kinderen en ouders. Zij denken mee en geven advies over een aantal belangrijke onderwerpen, zoals veiligheid en pedagogisch beleid. Heb je vragen, tips of wil je graag deelnemen? Neem gerust contact op. 

E: OCwijdewereld@dekleinewereld.org

KW_knutselen2.jpg

Inspectierapport GGD

Wij gaan met onze opvang alleen voor de beste kwaliteit. Om dat te beoordelen komt de GGD ieder jaar langs. In het GGD-rapport lees je alles over kinderdagverblijf De Koningswereld.

GGD inspectierapport
Landelijk register kinderopvang (LRK)

Het LRK-nummer heb je nodig voor je belastingaangifte. Ieder kinderdagverblijf en elke buitenschoolse opvang heeft een eigen nummer.

LRK-nummer KDV De Koningswereld: 725846203


Pedagogisch beleid

Wil jij weten waarom we doen wat we doen? En hoe we jouw kind zoveel mogelijk laten ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen? Lees dan ons pedagogisch beleidsplan.

Pedagogisch beleidsplan
KW_Babyopgrond.jpg

Kinderdagverblijf De Koningswereld Kinderdagverblijf

Locatie
Trappistinnentuin 81
5057 DJ Berkel-Enschot
T: 013 205 60 11

Openingstijden
Van maandag tot en met vrijdag, van 07.00 uur tot 19.00 uur. Je kunt je kind gedurende de hele dag brengen en halen, afhankelijk van de gekozen opvangvorm.

Wil je binnen kijken, ons ontmoeten en sfeer proeven? Maak dan snel een afspraak voor een rondleiding.

Rondleiding aanvragen
Pand_Koningswereld.jpg
Kinderdagverblijf De Koningswereld
Klik hier voor een routebeschrijving

Onze samenwerkingspartners