DeWijdewereld_Header.jpg

Welkom bij kinderdagverblijf De Wijde Wereld!

Helmy.jpg"/

Aangenaam kennis maken!

“Hier is het allemaal begonnen. De Wijde Wereld was de eerste locatie van De Kleine Wereld. Het karakteristieke woonhuis is omgetoverd tot kinderdagopvang. De huiselijke sfeer voel je zodra je binnen stapt.” Spreekt dit je aan? Kom dan vooral een kijkje nemen. We geven je graag een rondleiding!

Helmy van den Nouweland

Vestigingsmanager kinderdagverblijf De Wijde Wereld

Rondleiding aanvragen


De wielen van de bus

Pretoogjes! Er staat een bus voor de deur. Wat een feest om nu buiten te mogen spelen en te kijken naar die grote wielen. De Wijde Wereld staat midden in het dorp. We zien tractors, vuilniswagens, fietsers en voetgangers. We kijken uit op het grasveld waar ieder jaar de kermis staat. Wat een gezelligheid.

Babytaal

Honger, moe, een boertje dat dwars zit. We herkennen de geluiden van jouw baby. We zijn getraind in Dunstan Babytaal en leren dat ook aan ouders. Zo weet je precies wat je baby nodig heeft. Je baby huilt minder, drinkt beter en slaapt meer (en jij dus ook).

Peuter+

Bijna 4 jaar, dan is het tijd voor de grote school. Speciaal voor de oudste peuters (3,5 – 4 jaar) is er en peuter+ groep. Sociale en cognitieve vaardigheden krijgen hier extra aandacht. Samen gaan we naar de markt of met onze eigen bus naar de duinen of bossen. De wijde wereld in!

Inschrijven

Enthousiast over kinderdagverblijf De Wijde Wereld? Schrijf je kind dan eenvoudig in via dit formulier!

DIRECT INSCHRIJVEN


Opvang op maat

 

Breng je jouw kind 1, 2, 3 of meer dagen naar de opvang? Hele of halve dagen? Heb je flexibele opvang nodig? Kies het kinderopvangpakket dat bij jouw ritme past. Bespreek je wensen met de vestigingsmanager. Samen komen we tot een aanbod waar jij en je kind je goed bij voelen.

> Dienstenaanbod

KDV_knutselen.jpg
Tarieven 2021
Afname
Bruto uurtarief
Dagopvang 11,5 uur
€ 8,46
Dagopvang 11 uur
€ 8,46
Dagopvang 10 uur
€ 8,57
Halve dagopvang 5,5 uur
€ 8,78
Verlengde opvang
€ 8,78
Dagopvang onderwijs
€ 8,78
Flexibele opvang
€ 9,04
Losse opvang
€ 9,04

Ruilregeling

Heb je een keer opvang nodig op een andere dag? Of een extra dag? Dat kan. Met onze unieke ruilregeling kun je eenvoudig opvangdagen ruilen. Komt je kind een keer niet, door bijvoorbeeld ziekte of vakantie, dan blijven die opvanguren een jaar lang geldig om op een andere dag in te zetten. Vraag naar de mogelijkheden bij de vestigingsmanager.

Kinderopvangtoeslag

Wellicht heb je recht op kinderopvangtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de kosten voor kinderopvang. Vraag de toeslag op tijd aan. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

Bereken je netto kosten
Wil je weten wat de kinderopvang jou netto gaat kosten? Maak eenvoudig een proefberekening met onze rekenhulp.

 

Bereken de nettokosten


Onze pedagogisch medewerkers

Even voorstellen...

Activiteitenkalender

We laten graag zien welke activiteiten we ieder jaar voor de kinderen en ouders organiseren. Bekijk hier welke avonturen we (gaan) beleven.

Jaarkalender
KDV_gym2.jpg

Samen met ouders!

We betrekken je graag bij de opvang van je kind. Daarom hebben we veel persoonlijk contact over hoe het met je kind gaat. We houden je op de hoogte via onze speciale ouderapp, met foto's en nieuws.

Onze oudercommissie behartigt de belangen van alle kinderen en ouders. Zij denken mee en geven advies over een aantal belangrijke onderwerpen, zoals veiligheid en pedagogisch beleid. Heb je vragen, tips of wil je graag deelnemen? Neem gerust contact op. 

E: OCwijdewereld@dekleinewereld.org

KDV_Voorlezen.jpg

Inspectierapport GGD

Wij gaan met onze opvang alleen voor de beste kwaliteit. Om dat te beoordelen komt de GGD ieder jaar langs. In het GGD-rapport lees je alles over kinderdagverblijf De Wijde Wereld.

GGD inspectierapport
Landelijk register kinderopvang (LRK)

Het LRK-nummer heb je nodig voor je belastingaangifte. Ieder kinderdagverblijf en elke buitenschoolse opvang heeft een eigen nummer.

LRK-nummer KDV De Wijde Wereld: 878004105


Pedagogisch beleid

Wil jij weten waarom we doen wat we doen? En hoe we jouw kind zoveel mogelijk laten ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen? Lees dan ons pedagogisch beleidsplan.

Pedagogisch beleidsplan
KDV_knutselen2.jpg

Kinderdagverblijf De Wijde Wereld Kinderdagverblijf

Locatie
Wilhelminaplantsoen 24
5056 HB Berkel-Enschot
T: 013 533 28 78

Openingstijden
Van maandag tot en met vrijdag, van 07.00 uur tot 19.00 uur. Je kunt je kind gedurende de hele dag brengen en halen, afhankelijk van de gekozen opvangvorm.

Kom je gezellig een keer een kijkje nemen? We geven je graag een rondleiding. Je ontmoet onze medewerkers en proeft de huiselijke sfeer.

Rondleiding aanvragen
Pand WijdeWereld.jpg
Kinderdagverblijf De Wijde Wereld
Klik hier voor een routebeschrijving

Onze samenwerkingspartners