Vestigingspagina_Header.jpg

Welkom bij kinderopvangorganisatie De Kleine Wereld

KW_SB_Liesbeth.jpg"/

Kinderopvang in Berkel-Enschot

Op het Servicebureau van De Kleine Wereld vind je de afdeling Planning & Plaatsing, Kwaliteit, Financiën en de Directie. Heb je vragen over welke opvangvorm het beste bij jouw situatie past, of er plaats is voor jouw kind, onze werkwijze of (het aanvragen van) kinderopvangtoeslag? Wij denken graag met je mee, vertellen je alles over de mogelijkheden en proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. 

 

Ben je je nog aan het oriënteren? Kom De Kleine Wereld dan zelf ontmoeten en ontdekken! Wij nodigen ouders graag uit voor een rondleiding, zodat je de sfeer kunt proeven en alvast kennis kunt maken met de pedagogisch medewerkers.

Rondleiding aanvragen


Ruimte voor eigen creaties

Ontdek het maar!

Lekker bewegen en veel naar buiten

Samen spelen en plezier maken

Opvang die bij jouw ritme past

Lekker en gezond eten

Inschrijven

Goed gevoel gekregen bij De Kleine Wereld? Dan kun je hier je kind makkelijk en snel online inschrijven.

DIRECT INSCHRIJVEN


Onze medewerkers

Even voorstellen...

Onze afdelingen

Binnen het Servicebureau van Kinderopvangorganisatie De Kleine Wereld

Directie

Al sinds 2001 biedt De Kleine Wereld kinderen een vertrouwde en inspirerende plek om te ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen. Wij zijn een kleurrijke specialist in lokale kinderopvang, waar aandacht voor het kind, de ouders, de omgeving en de organisatie centraal staat. “Wij vinden het belangrijk dat ieder kind bij ons zichzelf kan zijn en zich gezien voelt. Onder deskundige en liefdevolle begeleiding van onze pedagogisch medewerkers.”

Liesbeth van Zon | 013 20 56 010
directie@dekleinewereld.org

KW_SB_directeur.jpg

Plaatsing en Planning

Al tijdens de zwangerschap kun je jouw kind aanmelden voor kinderopvang. Samen kijken we naar de vorm die het beste bij jouw situatie past en maken wij een offerte op maat. Meld je kind zo vroeg mogelijk aan, zodat we jouw voorkeursdagen kunnen reserveren. Wil je jouw opvangdag(en) wisselen, heb je vragen of wil je informatie over kinderopvang-toeslag? Neem contact met ons op via 013 20 56 010.

Planning Berkel-Enschot & Mierlo | Wendy Spaan  
planning@dekleinewereld.org

Planning Rijen | Joyce Vromans 
planningrijen@dekleinewereld.org

KW_SB_Planning.jpg

Kwaliteit

Je geeft jouw kind het allerbeste, dus ook de opvang moet van top kwaliteit zijn. Je wil dat jouw kind opgroeit in een veilige en gezonde omgeving. Dat bevordert de ontwikkeling. De Kleine Wereld doet daarom altijd een stapje extra. Heb je vragen over onze werkwijze, procedures of ons pedagogisch beleidsplan, neem dan contact op met onze afdeling Kwaliteit.

Marte Hoogstraaten | 013 20 56 010
kwaliteit@dekleinewereld.org

KW_SB_kwaliteit.jpg

Financiën

Onze afdeling financiën verzorgt alle administratieve zaken rondom de opvang van jouw kind. Dus heb je vragen over je factuur, wil je je rekeningnummer wijzigen of is er iets veranderd in jouw situatie? Neem dan contact op met onze afdeling Financiën.

Liesbeth van Zon | 013 20 56 010
financien@dekleinewereld.org

KW_SB_financien.jpg

Kinderopvangorganisatie De Kleine Wereld Servicebureau

Locatie
Eikenbosch 2
5056 GB Berkel-Enschot
T: 013 20 56 010

Openingstijden
Van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Wil je een kijkje komen nemen, onze pedagogisch medewerkers ontmoeten en sfeer proeven? Maak een afspraak en kom langs voor een rondleiding!

Rondleiding aanvragen
PandServicebureau.jpg
Servicebureau De Kleine Wereld
Klik hier voor een routebeschrijving

Onze samenwerkingspartners