De Wonderwereld_Header_BSO.jpg

Welkom bij BSO De Wonderwereld!

Karin_Vestigingsmanager.jpg"/

Aangenaam kennis maken!

"Onze BSO is gevestigd in basisschool Puur Sang locatie Lucia en locatie Loeswijk. Kinderen van 4-8 jaar gaan naar locatie Lucia en kinderen van 8-13 jaar naar locatie Loeswijk (op maandag, dinsdag en donderdag). Op woensdag en vrijdag en tijdens schoolvakanties is de oudste leeftijdsgroep ook op locatie Lucia. Ons enthousiaste team met enthousiaste pedagogisch medewerkers biedt de kinderen een plezierige en uitdagende tijd. Binnen de locaties hebben we per BSO-groep een vast lokaal als stamgroep tot onze beschikking. Beide locaties hebben verschillende ruimtes in school waar we activiteiten kunnen aanbieden die aansluiten bij de leeftijd van de kinderen. Voor locatie Lucia is dit een gymzaal, atelier en verschillende buitenruimtes. Bij locatie Loeswijk hebben we een groot podium, technieklokaal, grote gymzaal en GrowWIzzkids; een kas waar kinderen zelf groenten in kunnen kweken. Wij geven je graag een rondleiding!

 

Karin van den Reek

Vestigingsmanager kindcentrum De Wonderwereld

Rondleiding aanvragen


Lekker buiten

Hard gewerkt op school? Dan is het tijd om even uit te razen. We gaan veel naar buiten met onze BSO-kinderen. Naar de skatebaan, het speelbos, voetballen met onze beweegspecialist of gewoon op de eigen uitdagende speelplaats in een groene omgeving.

Kiezen maar!

Spelen in de theaterhoek, bouwhoek, huishoek, leeshoek of computerhoek. De kinderen vinden onze hoeken geweldig. En dan hebben we ook nog een gymzaal, atelier en kinderkookcafé. Heb je zwemles op donderdag? Wij brengen je er graag naar toe. Kortom, er is genoeg te doen.

Vakantie BSO

Een speurtocht, een bezoekje aan het verzorgingshuis Bethanië of naar de speeltuin ook tijdens de vakantie vervelen de krokodillen (4-6 jaar), ratjetoes (6-8 jaar), kangoeroes (4-12 jaar) en kanjers (8+) zich niet. 

Inschrijven

Enthousiast over BSO De Wonderwereld? Schrijf je kind eenvoudig in via dit formulier!

DIRECT INSCHRIJVEN


Opvang op maat


Beste jouw kind naar de basisschool gaat, kun je terecht bij de BSO. Wil je graag opvang vóór schooltijd, na schooltijd of allebei? De BSO is open aansluitend op de schooltijden. Op vakantie- en studyagen kun je de hele dag bij ons terecht.

Kies het BSO-pakket dat het beste bij jouw ritme verleden is. Kies bijvoorbeeld zelf de eindtijd van het aantal vakantiedagen. Bespreek jouw wensen met de vestigingsmanager.

> Dienstenaanbod

WW_BSO_bladerengooien.jpg
Tarieven 2021
Afname
Bruto uurtarief
Naschoolse opvang (52 weken)
€ 7,27
Naschoolse opvang (40 weken) tot 17.00
€ 9,44
Naschoolse opvang (40 weken) tot 17.30
€ 8,92
Naschoolse opvang (40 weken) tot 18.00
€ 8,23
Naschoolse opvang (40 weken) tot 18.30
€ 7,63
Naschoolse opvang (40 weken) tot 19.00
€ 7,27
Voorschoolse opvang (52 weken)
€ 7,27
Voorschoolse opvang (40 weken)
€ 8,23
Vakantieopvang
€ 8,23
Flexibele opvang
€ 8,23

 

Ruilregeling
Heb je een keer opvang nodig op een andere dag? Of een extra dag? Dat kan! Je mag opvangdagen namelijk ruilen. Dagen waarop je kind niet naar de BSO komt blijven een jaar lang geldig, zodat je die op een andere dag kunt inzetten. Vraag naar de mogelijkheden bij de vestigingsmanager.

Kinderopvangtoeslag
Wellicht heb je recht op kinderopvangtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de kosten voor kinderopvang. Vraag de toeslag op tijd aan. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

Bereken je netto kosten
Wil je weten wat de buitenschoolse opvang jou netto gaat kosten? Maak eenvoudig een proefberekening met onze rekenhulp.

Bereken de nettokosten


Onze pedagogisch medewerkers

Even voorstellen...

Activiteitenkalender

We laten graag zien welke activiteiten we ieder jaar voor de kinderen en ouders organiseren. Bekijk hier welke avonturen we (gaan) beleven.

Jaarkalender
WW_BSO_Koken3.jpg

Samen met ouders!

We betrekken je graag bij de opvang van je kind. Daarom hebben we veel persoonlijk contact over hoe het met je kind gaat. We houden je op de hoogte via onze speciale ouderapp, met foto's en nieuws.

Onze oudercommissie behartigt de belangen van alle kinderen en ouders. Zij denken mee en geven advies over een aantal belangrijke onderwerpen, zoals veiligheid en pedagogisch beleid. Heb je vragen, tips of wil je graag deelnemen? Neem gerust contact op. 

E: OCwonderwereld@dekleinewereld.org

WW_BSO_Rekstok.jpg

Inspectierapport GGD

Wij gaan met onze opvang alleen voor de beste kwaliteit. Om dat te beoordelen komt de GGD ieder jaar langs. In het GGD-rapport lees je alles over BSO De Wonderwereld.

GGD-inspectierapport Locatie Lucia

GGD-inspectierapport locatie Loeswijk

Landelijk register kinderopvang (LRK)

Het LRK-nummer heb je nodig voor je belastingaangifte. Ieder kinderdagverblijf en elke buitenschoolse opvang heeft een eigen nummer.

LRK-nummer BSO De Wonderwereld locatie Lucia: 162791537

LRK-nummer BSO De Wonderwereld locatie Loeswijk: 170350988


Pedagogisch beleid

Wil jij weten waarom we doen wat we doen? En hoe we jouw kind zoveel mogelijk laten ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen? Lees dan ons pedagogisch beleidsplan.

Pedagogisch beleid
WW_BSO_nootjesleggen.jpg

Kindcentrum De Wonderwereld Kinderdagverblijf, Peuterwereld en Buitenschoolse opvang

Locatie
Haver 9
5731 LA Mierlo
T: 0492 - 66 70 47

Openingstijden
Van maandag tot vrijdag, van 07.00-19.00 uur, aansluitend op de schooltijden. Je kunt voor deze tijden brengen en halen, afhankelijk van de gekozen opvangvorm.

Kom onze BSO-ruimtes gerust keer keer en en onze onze pedagogisch medewerkers. We geven je graag een rondleiding.

Locatie Lucia (8+ op maandag, dinsdag, donderdag in reguliere weken)

Bisschop van Mierlostraat 92
5731 GH Mierlo
0492-662500

 

Rondleiding aanvragen
Pand_Wonderwereld.jpg
Kindcentrum De Wonderwereld
Klik hier voor een routebeschrijving

Onze samenwerkingspartners