De Wonderwereld_Header_KDV.jpg

Welkom bij kinderdagverblijf De Wonderwereld!

Karin_Vestigingsmanager.jpg"/

Aangenaam kennis maken!

"Een kinderdagverblijf, peuterwereld (voorheen peuterspeelzaal) en buitenschoolse opvang in één gebouw. In hetzelfde gebouw als basisschool Puur Sang. Onze locatie ligt in een landelijke omgeving en ligt toch centraal in Mierlo. Een ideale omgeving voor kinderen, met alles binnen handbereik." Wij geven je graag een rondleiding!

Karin van den Reek

Vestigingsmanager kindcentrum De Wonderwereld

Rondleiding aanvragen


Kriebels

Zand, hooi, maïs of water: het kriebelt op het blote voetenpad. Spaghetti tussen je vingers, tekenen in scheerschuim of verven met je handen. Onze lammetjes (0-1,5 jaar), kikkers (1,5-3 jaar) en papegaaien (3-4 jaar) ontdekken iedere dag iets nieuws.

Babygebaren

Een hand gaat naar de mond. Honger! Praten kunnen de allerkleinsten misschien nog niet, maar gebaren maken wel. Wij ondersteunen de gesproken taal met gebaren. Zo begrijpen we elkaar sneller. Als de honger gestild is, is het tijd voor een ontspannende babymassage, zodat we allemaal lekker slapen.

PUK

PUK, de handpop van de peuters, kan zich in ieder thema verkleden, is heel goed in taal en helpt de kinderen soms, waardoor iets wél lukt. Samen gaan we soms naar de kleuters om alvast te wennen aan de grote school van we maken een wonderlijke soep in het kookcafé. Dat is gezellig!

Inschrijven

Enthousiast over kinderdagverblijf De Wonderwereld? Schrijf je kind eenvoudig in via dit formulier!

DIRECT INSCHRIJVEN


Opvang op maat


Breng je jouw kind 1, 2, 3 of meer dagen naar de opvang? Wil je graag hele of halve dagen? Heb je flexibele opvang nodig?

Kies het kinderopvangpakket dat bij jouw ritme en persoonlijke situatie verleden tijd. Bespreek je wensen met de vestigingsmanager. Samen komen we tot een aanbod waar jij en je kind je goed bij voelen.

> Dienstenaanbod

WW_KDV_samenstekenen.jpg
Tarieven 2021
Afname
Bruto uurtarief
Dagopvang 11,5 uur
€ 7,97
Dagopvang 11 uur
€ 7,97
Dagopvang 10 uur
€ 8,50
Halve dagopvang 5,5 uur
€ 8,61
Verlengde opvang
€ 8,61
Dagopvang onderwijs
€ 8,61
Flexibele opvang
€ 8,83
Losse opvang
€ 8,83

Ruilregeling
Heb je een keer opvang nodig op een andere dag? Van een extra dag? Dat kan. Met onze unieke ruilregeling kun je eenvoudig opvangdagen ruilen. Komt je kind een keer niet, door bijvoorbeeld ziekte of vakantie, dan blijft die opvanguren een jaar lang geldig op een andere dag in te zetten. Vraag naar de mogelijkheden bij de vestigingsmanager.

 

Kinderopvangtoeslag
Wellicht heb je recht op kinderopvangtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de kosten voor kinderopvang. Vraag de toeslag op tijd aan. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst .

 

Bereken je netto kosten
Wil je weten wat de kinderopvang jou netto gaat kosten? Maak eenvoudig een proefberekening met onze rekenhulp.

Bereken de nettokosten


Onze pedagogisch medewerkers

Even voorstellen...

Activiteitenkalender

We laten graag zien welke activiteiten we ieder jaar voor de kinderen en ouders organiseren. Bekijk hier welke avonturen we (gaan) beleven.

Jaarkalender
WW_KDV_Buitenherfst.jpg

Samen met ouders!

We betrekken je graag bij de opvang van je kind. Daarom hebben we veel persoonlijk contact over hoe het met je kind gaat. We houden je op de hoogte via onze speciale ouderapp, met foto's en nieuws.

Onze oudercommissie behartigt de belangen van alle kinderen en ouders. Zij denken mee en geven advies over een aantal belangrijke onderwerpen, zoals veiligheid en pedagogisch beleid. Heb je vragen, tips of wil je graag deelnemen? Neem gerust contact op. 

E: OCwonderwereld@dekleinewereld.org

WW_KDV_BuitenherfstUitje_rennen.jpg

Inspectierapport GGD

Wij gaan met onze opvang alleen voor de beste kwaliteit. Om dat te komt komt de GGD ieder jaar langs. In het GGD-rapport lees je alles over kinderdagverblijf De Wonderwereld.

GGD inspectierapport
Landelijk register kinderopvang (LRK)

Het LRK-nummer heb je nodig voor je belastingaangifte. Ieder kinderdagverblijf en elke buitenschoolse opvang heeft een eigen nummer.

LRK-nummer KDV De Wonderwereld: 149754413


Pedagogisch beleid

Wil jij weten waarom we doen wat we doen? En hoe we jouw kind zoveel mogelijk laten ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen? Lees dan ons pedagogisch beleidsplan.

Pedagogisch beleidsplan KDV en PTW De Wonderwereld
WW_KDV_BuitenherfstUitje_schommel.jpg

Kindcentrum De Wonderwereld Kinderdagverblijf, Peuterwereld en Buitenschoolse opvang

Locatie
Haver 9
5731 LA Mierlo
T: 0492 66 70 47

Openingstijden
Van maandag tot en met vrijdag, van 07.00 uur tot 19.00 uur. Je kunt je kind gedurende de hele dag brengen en halen, afhankelijk van de gekozen opvangvorm.

 

Kom gerust eens bij ons kijken. We geven je graag een rondleiding.

Rondleiding aanvragen
Pand_Wonderwereld kopie.jpg
Kindcentrum De Wonderwereld
Klik hier voor een routebeschrijving

Onze samenwerkingspartners