_DeVliegwereld_KDV_Header.jpg

Welkom bij kinderdagverblijf De Vliegwereld!

IMG_4494

Aangenaam kennis maken!

"Heerlijk, om de kinderen van 0 tot 4 jaar te zien groeien. Van het eerste gebrabbel en losse stapjes, naar zelf de boterham smeren en laarsjes aandoen. De huiselijke sfeer en het persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat kinderen en ouders zich snel thuis en vertrouwd voelen. Door de landelijke ligging en extra activiteitenruimtes van het kindcentrum, is er elke dag wel iets nieuws te ontdekken. Kom gezellig eens bij ons kijken. We geven je graag een rondleiding! "

Monique van Ginneken

Vestigingsmanager kindcentrum De Vliegwereld

Rondleiding aanvragen


Dat zal lekker smaken!

We gaan vers aardbeien plukken bij de fruitboer of uit onze eigen groentenuin. We kijken waar onze melk vandaag komt bij de koeienstal iets verderop. Van wij maken zelf lekkere fruitsapjes en appelmoes. Gezond eten, nieuwe smaken ontdekken en gezellige eetmomenten vinden we belangrijk!

Alle seizoenen buiten

Verstoppen in de wilgenhutjes, fietsen over de zandpaadjes van moddersoep maken in de buitenkeuken. We genieten van het seizoen van onze ontdektuin. Op zoek naar herfstschatten, sleeën in de sneeuw en rennen door sproeiers. In de babytuin kunnen de allerkleinsten ook heerlijk buiten slapen.

Ruimte voor ieder kind

Terwijl de baby's snoezelen, klauteren de dreumesen over de klimkussens en bouwen de peuters een kasteel in de bouwhoek. Op onze baby-, dreumes- en peutergroep passen de inrichting, spelmaterialen en activiteiten bij de leeftijd. Zo is er volop ruimte en aandacht voor elk soort.

Inschrijven

Ben je enthousiast over kinderdagverblijf De Vliegwereld? Schrijf je kind dan eenvoudig in via dit formulier!

DIRECT INSCHRIJVEN


Opvang op maat


Breng je jouw kind 1, 2, 3 of meer dagen naar de opvang? Wil je graag hele of halve dagen? Heb je flexibele opvang nodig?

Kies het kinderopvangpakket dat bij jouw ritme en persoonlijke situatie past. Bespreek je wensen met de vestigingsmanager. Samen komen we tot een aanbod waar jij en je kind je goed bij voelen. Bekijk ons complete dienstenaanbod.

> Dienstenaanbod

VW_PSZ_Met water.jpg
Tarieven 2021
Afname
Bruto uurtarief
Dagopvang 11,5 uur
€ 8,46
Dagopvang 11 uur
€ 8,46
Dagopvang 10 uur
€ 8,57
Dagopvang 5,5 uur
€ 8,78
Verlengde opvang
€ 8,78
Dagopvang 40 weken
€ 8,78
Flexibele opvang
€ 9,04
Losse opvang
€ 9,04

Ruilregeling
Heb je een keer opvang nodig op een andere dag? Of een extra dag? Dat kan. Met onze unieke ruilregeling kun je eenvoudig opvangdagen ruilen. Komt je kind een keer niet, door bijvoorbeeld ziekte of vakantie, dan blijven die opvangdagen een jaar lang geldig om op een andere dag in te zetten. Vraag naar de mogelijkheden bij de vestigingsmanager.

Kinderopvangtoeslag
Wellicht heb je recht op kinderopvangtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de kosten voor kinderopvang. Vraag de toeslag op tijd aan. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

Bereken je netto kosten
Wil je weten wat de kinderopvang jou netto gaat kosten? Maak eenvoudig een proefberekening met onze rekenhulp.

Bereken de nettokosten


Onze pedagogisch medewerkers

Even voorstellen...

Activiteitenkalender

Jaarlijks organiseren we allerlei leuke activiteiten en thema's voor de kinderen en ouders. Bekijk in onze jaarkalender welke avonturen we dit jaar (gaan) beleven, maar ook op welke dagen het kinderdagverblijf gesloten is.

Jaarkalender
VW_KDV_Knutselen atelier2.jpg

Samen met ouders

We betrekken je graag bij de opvang van je kind. Daarom hebben we veel persoonlijk contact over hoe het met je kind gaat. We houden je op de hoogte via onze speciale ouderapp, met foto's en nieuws.

Onze oudercommissie behartigt de belangen van alle kinderen en ouders. Zij denken mee en geven advies over een aantal belangrijke onderwerpen, zoals veiligheid en pedagogisch beleid. Heb je vragen, tips of wil je graag deelnemen? Neem gerust contact op. 

E: OCvliegwereld@dekleinewereld.org

VW_KDV_Muziek maken 2.jpg

Inspectierapport GGD

Wij gaan met onze opvang alleen voor de beste kwaliteit. Om dat te komt komt de GGD ieder jaar langs. In het GGD-rapport lees je alles over kinderdagverblijf De Vliegwereld.

GGD inspectierapport
Landelijk register kinderopvang (LRK)

Het LRK-nummer heb je nodig voor de belastingaangifte. Ieder kinderdagverblijf en elke buitenschoolse opvang heeft een eigen nummer.

LRK-nummer KDV De Vliegwereld: 201312839


Pedagogisch beleid

Wil jij weten waarom we doen wat we doen? En hoe we jouw kind zoveel mogelijk laten ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen? Lees dan ons pedagogisch beleidsplan.

Pedagogisch beleidsplan
VW_KDV_Zand voelen.jpg

Kindcentrum De Vliegwereld Kinderdagverblijf, Peuterwereld en Buitenschoolse opvang

Locatie
Isabella van Spanjestraat 4
5122 LE Rijen
T: 0161 - 214 000

Openingstijden
Van maandag tot en met vrijdag, van 07.00 uur tot 19.00 uur. Je kunt je kind gedurende de hele dag brengen en halen, afhankelijk van de gekozen opvangvorm.

Kom je gezellig een keer een kijkje nemen? We geven je graag een rondleiding. Je ontmoet onze pedagogisch medewerkers en proeft de huiselijke sfeer.

Rondleiding aanvragen
PandVliegwereld.jpg
Kindcentrum De Vliegwereld
Klik hier voor een routebeschrijving

Onze samenwerkingspartners